NOOIT MEER LUISTERBOEKEN KOPEN!

Geniet jij ook zo van luisterboeken? Er komen er steeds meer op de markt, hoewel we in ons land nog niet zo ver zijn als in Amerika, waar tien procent van de verkochte boeken een luisterboek is. Het probleem van luisterboeken is echter dat ze nog duurder zijn dan gewone boeken. De oplossing hiervoor is gebruik te maken van een dienst met online luisterboeken.

Je betaalt geen productiekosten voor CD-en-hoesje en je hebt evenmin te maken met verzendkosten.

En wat onze luisterclub betreft: wij spreken de boeken zelf in, dus besparen we de kosten van een dure voice-over. Hierdoor kunnen we de kosten van een abonnement extra laag houden!

ONZE GESCHIEDENIS

We zijn in 2014 begonnen met de site Kinderkabel. De eerste verhalen sprak ik in met een eenvoudige microfoon. In de loop van de tijd heb ik een professioneel exemplaar aangeschaft. In 2016 ben ik er toe overgegaan om de gesproken tekst te voorzien van muziek aan het begin en aan het eind van elke aflevering.

In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 130 boeken ingesproken.

Helaas is het moeilijk toestemming te krijgen voor het inspreken van boeken die voor het eerst of nu nog steeds uitgegeven worden, al zijn er gunstige uitzonderingen. Om deze reden zijn het vooral de wat oudere boeken die je hier vindt.

WIE WIJ ZIJN

Nadat ik in Gouda de avondpabo deed werd ik in 1997 groepsleerkracht op een christelijke basisschool. Voorlezen en vertellen is altijd al mijn liefhebberij geweest en ik vind het erg leuk om boeken in te spreken op deze site. In 2014 ben ik begonnen met Kinderkabel.

Het is leuk om op rommelmarkten rond te lopen en te zoeken naar boeken die geschikt zijn om voor te lezen. Ik vind het ook belangrijk om een tegengeluid te laten horen in deze tijd, waarin de beeldcultuur zich steeds meer opdringt.